Veel gestelde vragen
Hoe kan ik de Dora spelletjes spelen?

Dit is per spel verschillend, het ene spel speel je met de muis en het andere spelletje speel je weer met het toetsenbord. Om het makkelijk te maken hebben we onder het spel, bij het kopje “uitleg” een duidelijke beschrijving van het spel gemaakt. Lees dit eerst eens rustig door voordat je het spel gaat spelen.

Ook wordt in de Dora spellen zelf uitgelegd hoe alles werkt maar meestal is dit in het Engels en als je hier niet zo goed in bent is dit lastig.

Ik wil de Dora spelletjes spelen maar het spel wil niet starten:(

Als je een spel pagina opent en het spel wil niet laden kan het zijn dat je de Adobe flash speler niet hebt geïnstalleerd of dat je een oude versie hebt. Online spelletjes hebben namelijk een flashspeler nodig om ze te laten werken.

Om deze flashplayer te installeren of te updaten kopieer je de volgende link: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/ en daarna plak je hem in jouw browser. De pagina gaat dan automatisch opzoek naar de nieuwste versie die geschikt is voor jouw pc.

Zijn de Dora spelletjes helemaal gratis?

Ja, alle spellen op Doraspelletjes.nl zijn geheel gratis en wij zullen jou nooit om geld vragen. Ook hoef je niks te downloaden en laten wij geen vage cookies achter op jouw pc.

Kan ik nieuwe spellen op doraspelletjes.nl plaatsen?

Ja dit kan! Als je een leuk spel hebt gevonden waarvan je denkt dat deze op onze website moet kun je ons een e-mailtje sturen. Dit doe je door het contact formulier in te vullen. Vul bij de omschrijving duidelijk in waar je het spel hebt gevonden en een linkje zou ook handig zijn.

Wij gaan het spel beoordelen en wie weet plaatsen we daarna het door jou gevonden spelletje op onze site.

Help, Ik kom niet verder met een bepaald spel;(

Zit je helemaal vast in een spel en kom je echt niet verder? Lastig! Want je hebt natuurlijk geen handige Map die jou overal bij helpt, net als Dora. Gelukkig heb je ons! Laat via het contact formulier weten waar je niet uit komt en wij zullen je zo spoedig mogelijk helpen, wij hebben namelijk zelf alle Dora spelletjes al uitgespeeld:)